mandag den 31. oktober 2011

Lidt andet

Jeg må jo hellere vise, at jeg laver lidt andet end nisser. I dag er der bagt pølsehorn, - og der er lidt til fryseren:



Og knækbrød med revet gulerod til dåserne:



Om en time har jeg (i følge planen i hvert fald) forberedt morgendagens skoledag. Og så lukker og slukker jeg. Jeg er d.... træt!

søndag den 30. oktober 2011

Fint besøg



Den lidt mere fornemme gren af familien Nissen med deres vinrøde dragter er nu også begyndt at ankomme til træf her på matriklen.

God søndag.

lørdag den 29. oktober 2011

Trængsel

Der er ikke megen variation over indlæggene her på kanalen for tiden. Til gengæld er der ved at være trængsel af nisser i den lille kurv, hvor de holder til. Nye kom til for lidt siden:



Mon ikke snart jeg må til at sælge ud af dem....

Jeg er blevet færdig med at lytte til Paranoia af Gretelise Holm:



Det har været "nem" lytning. En god, solid, dansk krimi, der er udmærket indlæst, og som har kaldt på at komme i gang med nummer to. Den er allerede i ørerne, og den hedder Robinsonmordene.
Gretelise Holms bøger om Karin Sommer kan anbefales. Og jeg har fundet de to første på netlydbog.dk

Der er masser af kedelige gøremål, der venter, men først vil jeg forkæle mig selv med en lækker anretning. Blødkogt æg, avocado, ristet rugbrød og lidt juice. Sen morgenmad for mig, men værd at vente på.
God lørdag.

torsdag den 27. oktober 2011

Besøg



Nisserne har fået besøg af fjerne slægtninge fra skoven, - med grønt i nissetøjet.

Jeg glæder mig til weekend, mens jeg laver høns i asparges til tarteletter. Det er en bestilling, og det skal såmænd nok komme til at smage....

søndag den 23. oktober 2011

Ny slægt

Tre små nye nisser, -fætre til de andre, - er kommet til samlingen:



Og så er jeg blevet færdig med Arne Dahls Vældige vande som lydbog:



Den kan virkelig anbefales. En smaddergod krimi! Spændende fra først til sidst. Sådan skal det være. Jeg er godt i gang med den næste, nemlig Paranoia af Gretelise Holm, og den er også god. Hurra for lydbøger.

Sidste feriedag skal nydes.

tirsdag den 18. oktober 2011

Flere små

En lille flok mere:



Og så knækkede jeg lige en kindtand i morges. Suk. Jeg fik heldigvis overtalt en vikar-tandlæge til at reparere på den i morgen, så jeg må holde det ud. Og sådan er der hele tiden noget.

mandag den 17. oktober 2011

Det er jo snart...

En søndag som sygepasser og vipti-vupti er en lille flok nisser kommet til verden:



Patienten har stadig brug for stille omsorg, så måske kommer der flere....

God mandag.

lørdag den 15. oktober 2011

Alle gode gange...

Yngstedatter har været lidt "uheldig" med sine tørklæder, - de to første er sporløst forsvundet, - så nu får hun sit tredje i samme model:



Det kan måske trøste lidt, for hun er blevet opereret, og skal lige komme sig. Alt er heldigvis gået godt, men et par dage i sofaen hos mor, lidt god mad og lidt dårligt fjernsyn vil nok gøre godt.

Solen skinner. Det er ferie.

søndag den 9. oktober 2011

Tjooo...

En lille smule håndarbejde bliver det til. Her mit nye lappe-tæppe, som er dejligt blødt:



Og hvis nogen nu skulle tænke "Har hun ikke været ualmindeligt stille på det sidste?", - så kan jeg bekræfte, at sådan er det. Desværre. Masser af travlhed på jobbet blev pludselig suppleret af dette:



Et vandrør valgte at springe i kælderen og alt stod under vand. Hold nu op, hvor det kom på tværs.
Der bliver nok stadig lidt stille her på kanalen. Jeg vil nødig lukke helt ned, men nu får vi se, om kræfterne og lysten rækker.

Nogen havde annonceret hundredevis af stjerneskud i aftes, og jeg så ikke et eneste, selvom øjnene var stift rettet mod himlen. For en sikkerheds skyld sendte jeg en håndfuld ønsker afsted alligevel. Man kan jo altid håbe....